Landet

Granneriet

Ikväll var vi hos grannarna (känns mer som nära släkt än grannar) på middag med hela gänget. Drack skumpa, åt lax och sjöng snapssånger i 30+ graders värme. Den här sommaren kommer förmodligen vara den där som man kommer ihåg med ”värme”. Att avsluta en middag med att hela gänget simmar runt i 27 gradigt havsvatten hör nog ändå till ovanligheterna.

Iskall roseskumpa till fördrink. Älskar dessa ultimathule-glas. Får mig att tro att jag åker Finnair business class.  Pappa och moster. Pappa håller egentligen upp en hatt i luften men den råkade komma utanför bild. Dålig fotograf här hej.  Stina och två gånger Kaj.

Sommarmat när den är som bäst. Blev så mätt att jag skulle ha kunnat rulla hem.  Jag med havshåret.  Niki dök upp senare och fick en egen portion framdukad när vi alla andra var inne på konjaken. 

Min syster och jag gånger tre. Soligt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *