USA2018

Hike och hästeriet

Skojigt nog var den här dagen som  jag nu ska berätta om en av mina absoluta favoritdagar under resan. Den där jag gick på en mils hike på kullarna ovanför Johannas hus och avslutade dagen med en tre timmars lång ritt i redwoodskogen i Woodside. Träningvärken dagen efter var brutal för en sådan som jag som rider sådär en gång i året. Men en träningsvärk som var så himla värt allt.

Min syster bor alltså i en villa ovanför Silicon Valley. Kikar man ner från kullen ser man hela Palo Alto och Johannas universitet. Ett väldigt drömmigt ställe att bo på. Ovanför huset ligger ett stort naturreservat som heter Windy Hill dör det finns massa olika stigar att promenera på. Så, jag började min morgon med en mil på trailen. Mötte upp mina föräldrar och min moster och promenerade tillsammans en bit innan jag fortsatte ensam vidare. Niki, Johanna, Micke och Evelina besökte Google under tiden. Jag besökte högkvarteret förra året och kände inte riktigt för att besöka det hela igen. Google är ett kontor som alla andra, fast med gratis mat.

Efteråt möttes jag, Johanna och min moster Görel upp i stallet och sadlade hästarna som Johanna tar hand om. Tre härliga araber som vi därefter red ut i de enorma skogarna på små stigar. Lycka och glädjen i att få sitta på en hästrygg i denna miljön. Herregud. Niki vi måste flytta hit.

 Johannas hem fotograferat med vår dji spark.Väl hemma igen spelade vi Catan. Igen. Måste köpa det spelet till Ingå. Tänker att det ska bli sommarens succéspel. Eller hur Johanna?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *