USA2018

Santa Cruz & Big Basineriet

Hejsan svejsan. Här sitter vi på flygplatsen i väntan på vårt plan till Oslo. Ligger lite efter i dagarna här känner jag så ska kämpa i kapp mig lite.

Dagen efter den stora festen tog jag och min bror våra partners till Santa Cruz för lite surfing. I slutändan var det bara jag och min bror Micke som surfade medan de andra två och senare i sällskap av Johanna hängde på stranden. Niki är nämligen väldigtväldigt rädd för hajar och Evelina tycker att allt vatten är kallt (även om jag mobbar henne för att jag tror att hon bara kan hundsim). Mickes och min surfing gick väl sådär. I början fann det lite vågor men stora delar av tiden gick ut på att sitta och vänta på dem. Till slut fanns det inga vågor alls och vi precis som alla andra coolingar fick släpa upp våra brädor på stranden och sola istället.

Efteråt gick vi ut och åt på en gammal klassisk italiens resturang i stan innan vi körde hem via Big Basin för att kika på lite mer stora träd. Överväger starkt att plantera ett red wood träd i Ingå. Dock kommer jag att vara stendöd långt tillbaka när trädet ens fått lite längd.

  Efter att vi kom tillbaka till huset spelade vi Catan. Helt klart mitt nya favorit sällskapsspel. Som monopol fast tusen gånger roligare. Köp det. Lovar att era kvällar på landet kommer att bli så roliga. Nu ska jag flyga flygplan. Mer uppdatering kommer ifrån Oslo.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *