Podd

HBL:eriet

Den genuina lyckan jag kände idag när Niki visade mig en artikel där min intervjupodd Lineriet omskrevs tröstade verkligen mig så här i slutet av en resa. Så roligt att Lineriet-podden har blivit uppmärksammad av den bästa Jenna. Tack! Så himla roligt. För er som undrar så börjar jag spela in avsnitt igen i juli och släpper nya avsnitt i början av augusti. Ni får jättegärna önska gäster och ge feedback på sådant som ni inte gillar eller gillar. Har förstått att många tycker att ljudet är lågt. Har hittills följt Acast regler, men ska se hur jag kan trolla fram lite mera volym. Men tack HBL och Jenna för dessa fina ord!

Jag kommer bara att jobba 60% under sommaren så jag har massa tid till just podd och blogg-projekt. Tänker att podden ska få så mycket kärlek som möjligt.

2 Comments

  • Peppe

    Så kul! Mycket välförtjänt omnämning! Tycker du ska intervjua Magnus (alltså min man, om morgonshowen på x3m, programledare med petski, ensam programledare och sen poddproducent i LA).

    • Lina

      Tack och detsamma. Kändes så fint att bli omnämnd i så fint sällskap. Ja!! Det skulle jag jättegärna göra. tycker att Magnus är så spännande. Sen skulle jag som jag frågat om tidigare vilja ha med dig också. När är ni här nästa gång?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *