USA2018

Hikeriet

Igår körde vi bilarna in i Yosemite för dag två av vildmark. Medan min mamma, moster, pappa, syster och hennes lilla vän körde upp till granitbergen vandrade jag, Niki, min bror och hans tjej på en mils hike i uppförsbacke. Vi gav oss på den kända rutten Yosemite falls trail. En timme in i klättrandet i 35 grader och sol ville jag nästan ge upp. Herregud vad tungt det var. Suckade och stönade och svettades som en gris.  sen fick jag upp flåset lite och kämpade mig upp den sista biten av hård uppförsbacke till vårt mål, vattenfallet. Den där idén jag någon gång haft om att vandra till Mount Everests Base camp lämnade min bucket list för varenda steg jag tog. Kommer. aldrig. hända. någonsin. Vägen ner å andra sidan kändes mer bara skön och jag gjorde mitt bästa för att peppa alla som var på väg uppåt. Kan det är det jag borde göra. Flyga helikopter till Mount everests base camp och vandra ner istället för upp. Känns mer som  min grej.

Imorse packade vi ihop alla våra saker och körde till vårt nästa Airbnb-hus i Sequioa. Här är vi nu. I ett enormt gult hus i mitten av en apelsinodling och tar det lugnt. Lagade tacos till middag, simmade lite i poolen och hänger nu ute på terassen med amerikanskt rödpang i glasen. Det var en uppdatering på mitt liv. Hur mår ni?

Min mamma och min moster
   

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *