USA2018

Yosemiteriet day 1

Kvällen tillsammans med familjen i San Fransisco spenderades på en mexikansk restuarang vid Norra stranden. Åt massa smårätter som vi delade och drack vitt vin till det. Lyckades i och för sig med konststycket att elda upp min mun med en dipp och fick ösa i mig lite av min brors öl för att göra livet lite behagligare.

Igår hämtade vi ut hyrbil två, den som jag bokat. Jag hade bokat en SUV och blev ärligt talat lite förvånad i garaget när min bil för de närmaste veckorna visade sig vara enorm, röd och amerikansk. Körde ändå ut den ur stan som en drottning. Bra chaffis ändå. Sen körde vi i ett litet tåg ut till skogen, rättare sagt Yosemite var vi hyrt ett hus för tre nätter. Här vandrar vi, dricker vin och simmar i sjön bredvid. Bass Lake. Hej liiiiiiiivet är mer åt det bästa av det bästa just nu.

Familjen i Hotellobbyn innan kvällens San Fransisco-middag.Det här är min storasyster Johanna. Tjejen som bor här i Kalifornien och blir klar PHD från Stanford på lördag. Så himla duktig. Min man, min bror, min syster och min brors Evelina. Mexikanskt i stan. Lite humor att alla var så himla trötta under denna måltid. God ändå. Frisco var så fint så fint när vi gick hem. Min hyrbil och pappas bredvid. Min är liiiiiiite coolare. Vårt hääääärliga enorma hus vi hyrt här i Yosemite. Älskar det. Säg hej till mina föräldrar. Fina ju!
Jag och min mamma. Mamma, jag och min fina moster. Niki och min bror Micke. 

Dag två och Micke fick vara chaufför för dagen. Vi skulle nämligen njuta av dag ett i Yosemites nationalpark. SÅ HIMLA FINT. UPPLEVELSE SOM JAG ALLTID KOMMER ATT KOMMA IHÅG.Jag och mina syskon. Familjen <3Förutom att vara en soon to be PHD från Stanford är min syster även utbildad Yoga-instruktör.Efter Yosemiteriet åkte vi till vår sjö och simmade. Nu hänger vi på terassen och dricker vin i väntan på kvällens middag.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *