Bröllop

Bröllisklänningeriet

Med inspiration från gårdagens kungliga bröllop började jag fundera lite på mitt och Nikis framtida bröllop (händer först nästa år). Niki köpte en ny smoking häromdagen så hans klädbit är så gott som klar. Så den stora frågan är vad jag vill ha på mig dagen till ära? Egentligen vet jag redan ungefär vilken stil jag vill ha men inte exakt vad. Tänker lite bohemiskt med vintagekänsla. Inga princessgrejer och absolut inga balklänningstyger. Jag gillar när saker är enkelt och mer åt det tidlösa hållet. Får gärna kännas lite gammalt. Pärlor och spets. Gärna mer elfenben än vitt.

Fick dessutom en briljant idé att när jag är tillsammans med hela familjen i San Fransisco om några veckor skulle vi kunna leta upp en brud-vintage butik och gå loss där inne? Ta en härlig skumpalunch med alla familjens tjejer och därefter prova brudklänningar i en timme eller två. Kan hända att det bara är min syster som är intresserad av ett sånt upplägg men det skulle vara så roligt att få med både min brors tjej, min mamma och min moster. En kul grej. Ska se vad jag kan googla fram på butiksfronten och vem som är på.

Alternativt någon av de HÄR.

Gillar även starkt den senaste bröllopstrenden. Lamabröllop. 
Känns ändå som att det är något för oss.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *