Podd

Nytt poddavsnitt

Från personlig assistent och turnerat världen runt i över två år tillsammans med en världskänd amerikansk artist till att var en av Finlands få kvinnliga Promoters. Säg hej till Annika Oksanen som nyligen valdes till 20 under 30 inom musikindustrin och fick äta lunch med norska Prins Hakon.

Jag har känt Annika sedan vi började studera tillsammans 2009. Ja, ni märker kanske att vi är ganska bra kompisar på vår jargong. Svårt för mig att hålla tyst emellanåt. Hoppas ni gillar det ändå. Ni hittar Lineriet (podden) på Itunes och Acast

Lyssna vettja!

2 Comments

    • Lina

      Hej Johanna! Vad kul att du lyssnar. Podden har paus över sommaren eftersom jag är i USA med min familj men kommer tillbaka med nya avsnitt i början av augusti. Har du önskemål på gäster? Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.