Hem

Lillördageriet

Efter jobbet idag (var på kontoret) fick jag en ordentlig huvudvärk. Förmodligen på grund av den tryckande luften ute. Precis som många andra kan jag drabbas av en bankande minion i huvudet när det vankas åska. Ganska vanligt fenomen. Så istället för att trippa ner till Eira på kompisdejt åkte jag hem, tog en burana (ipren) och chillade i soffan.

En timme senare var jag på topp igen. Städade hela vårt hem på en timme, skurade alla golv och pantade alla burkar från Nikis 30-årsfest (blev 15€). Är sista kvällen ensam hemma innan Niki kommer tillbaka från Grekland där han varit sedan lördag på jobbresa. Tänker nu passa på att dricka te i sängen och titta på det senaste avsnittet av The handmaids tale i min ensamhet. Möjligtvis passa på att lyssna på lite klassisk EDM också bara för att Niki hatar den genren.

Jag gillar att vara ensam, så länge den är frivillig. Den där extremt sociala sidan av mig kräver ofta tid ensam för att kompensera all energi (don´t worry, tänker inte börja prata om tårtbitar i sann Blondinbella-anda här inte). Så ikväll går det ingen nöd på mig. Ska bara njuta av känslan av vald ensamhet.

Kolla! Nikis ballonger lever fortfarande en vecka senare. Tänker skaffa likadana till mig själv när jag fyller trettio. Hehe. Överväger att ta sönder den ena och ha heliumparty med mig själv, men det känns ändå som en riktigt dålig idé för någon som hade huvudvärk för en timme sedan. Nu undrar ni kanske vem som tog de här bilderna på mig när jag är ensam hemma? Milla såklart! Hon är specialtränad på att ta bilder på mig med systemkamera. Uppskolad i en militärförläggning för amatörbloggarhundar i norra Karelen. Nåneeeej. Skoja bara. Har en liten fjärrkontroll som aldrig klagar när jag vill ha bilder på mig själv. Enkelt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *