Helg

Niki30eriet

De senaste dagarna har jag ägnat mig åt att ljuga. Ljuga för Niki. Det är jobbigt att ljuga för någon man vanligtvis pratar precis om allt med. Bakom ryggen på denna man har jag nämligen organiserat och skapat en fest, en fest för att min man fyller 30. Jag har handlat grejer som jag gömt, jag har städat och därefter lagt ut hundhårstussar lite var och här för att få en känsla av att jag inte stressar eller verkar förbereda mig på något. Eftersom Niki fyllde 30 år igår och idag är en ledig dag tyckte jag att det var en perfekt kväll att ha fest på. Niki själv trodde att vi skulle gå ut och äta på Basbas.

Kvällen före åkte jag dessutom till Ingå för att laga mat. Ljög för Niki att jag var tvungen att åka dit för att tömma septitanken till huset. I själva verket handlade jag all mat, alkohol, tillbehör på vägen ut dit. Sen lagade jag mat till två på natten. På morgonen körde jag in till stan med all mat, körde via kontoret och hämtade vinglas, via en butik i Kampen för två ballonger, sen till Skatudden för att hämta en tårta av Nikis mamma. Var hemma i vår lägenhet klockan elva och började snabbt fixa allt. Sabbe kom och hjälpte mig vid två. Tillsammans slängde vi upp allt på fat, skar grönsaker, bakade bröd, köpte is på donkan och försökte få koll på läget.

Efter att Niki slutat jobba tog han en sväng på stan med sin mamma och sen en öl med två kompisar. Under tiden samlades resten av vännerna hemma hos oss och vid kvart i sju kom de alla hem eftersom jag ringt och sagt att hans syster är hemma hos oss och vill gratulera. När han väl klev in genom dörren skrek vi alla ”Surprise!!!” och sen var det fest. Herregud vad förvånad han blev.Niki fick även ett presentkort på Suitsupply av vännerna och en Samsung S9 av mig. Han blev jätteglad för både fest och presenter och i slutändan var det en himla lyckad grej. Men ja, fan vad tungt det är att ljuga för någon man bor med. Så nu ska jag andas ut. Börja blogga igen.Kaoset i Ingå när jag skulle laga köttbullar på två kilo kött och baka 100 macarons.
Blåbärsmacarons. Färgade med endast blåbär. Inte så vackra med väldigt goda.

Kaoset i lägenheten efter att jag tömt bilen hemma på all mat, alkohol och rekvisita. Sparrisen stektes och hamnade senare i en sallad. Ballongerna köptes på före detta Buttericks. 25 euro kostade dem uppblåsta och silvriga.

Så småningom hade jag fått bort allt kaos.Och ersatt med massa mat, glas och blommor. Här har jag och Niki deeptalk om livet.
Grattis älskade Niki på din dag. Är så himla lycklig över att få vara din tjej. Du är bäst.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *