Helg

Förra helgeriet

Men hej! Jag lever. Tappade bara feelingen lite förra veckan men har nu fått tillbaka den. Hoppas ni lever och mår bra? Niki var på resa förra helgen (polttare/svensea) så jag hade mieston (utan man) hela helgen. Hängde med vänner hemma hos oss på fredagen, åt frulle här i Berghäll med Annika och Sabina och fortsatte kvällen ut med samma gäng plus Y och J. Kanske en av de festligare helgerna jag haft den senaste tiden men efter allt landehäng var det lite kul med variation. Hur mår ni?

Frullen på Gastro är bäst. Eggs florentine med sparris. Testa!Annika (till höger) är för övrigt morgondagens poddgäst. En stjärna inom musikindustrin. Nyligen var hon i Norge och träffade Prins Hakon för att hon vann ett pris. Cool brud. Sabbe (till vänster) är förmodligen den av mina vänner jag pratar/hänger mest med. 

Tog även svängen till Svenskt Tenns popup-butik på Stocka. Älskade mitt liv där. Ville sprätta upp kreditkortet och gå helt wild men, den där gamla förnuftiga typen i mig som lärt sig om att ta hand om sin ekonomi först på vuxna dagar sa blankt nej. Gick hem utan någonting. Alla inköp ska tänkas igenom. Ordentligt. Yepp. Livet som vuxen. Dessutom fyller jag 30 om ett halvår. Perfekt tillfället att önska sig en Daggvas. Hehe.

En blå Daggvas hade varit bäst. På kvällen var vi i princip ensamma på en nattklubb. Men vad gör det när man har bra sällskap?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *