Jobb

Keen-waaheriet

Hittade massa härliga ballonger i parken på vägen till kontoret. Blir alltid så nyfiken av sådana fyndigheter.  Vad firar vi? Skåne, Svenskfinland? Var lite sugen på att plocka med mig hela bunten hem för ett litet balllongparty. Meeeeen, kanske det klassifieras som stöld ändå?

Har annars spenderat största delen av dagen på kontoret. Försökte fundera ut framtidsplaner för företaget, tvingat samtliga av mina kollegor att städa sina skrivbord och pantat alla tomflaskor (duktigt ju?) och köpte frukt för pantpengarna. Vid fem kom Sabina till Kalevagatan 30 för att planera podden. Sabina är numera Lineriets producent. Hur bra? Vi hängde i Turkiet (mötesrum) och pratade igenom val av gäster. Varför, vem? hur? Vad vill vi få ut av det hela? Känns bara bättre och bättre.

Vår granne i Korpo blev förresten jätteglad över fotopaketet jag skickade till henne i helgen på deras nybyggda sommarhus. Så glad att hon till och med gjorde ett helt blogginlägg av det. Kolla in! Bilderna blev faktiskt jättefina. 

Ps. Lärde mig även idag att Quinoa uttalas ”Keen-waah”. Ögonöppnare ändå.

Tog även en liten powernap i vårt sovrum på jobbet. Så skönt att ha den möjligheten ändå. Mys. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *