Random

X3Meriet

Jag och Linn besökte X3M ”imorse” som fredagssnackare i en halvtimme. Största delen pratade vi om knark vilket var något varken jag eller Linn egentligen hade så mycket att säga om. Ingen av oss var väl egentligen på det deppiga humöret heller för att ta allt det tråkiga med knark eller såpass familjära med det att vi ville ta det roliga. Så lite yrt blev det kanske. Lyckades klämma in min podd på slutet i alla fall, så mission accomplished.

Men nu är det fredag. Min absoluta favoritdag. Vi åker först till Korpo imorgon eftersom Niki jobbar sent ikväll så jag tänker hänga lite med Sabina och dricka vin. Bra plan ändå.

Tänkte även tipsa om att Alina Sinivaara som är konstnären bakom tavlan här på väggen nu har utställning på TM galleria vid skillnaden. Gå och kika. Hon är grym.

Fredagssnacket med mig och Linn hittar ni 40 min och 20 sek in HÄR.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *