Helsingfors

En AW uteriet

Idag var Milla med på kontoret. Inte för att det egentligen är något ovanligt men det är ändå ganska härligt att gå till jobbet tillsammans med sin hund. Vi åker metro, går via en hundpark och vi kommer glada in på kontoret och hälsar på allt och alla. Milla hängde med dev-teamet större delen av dagen. Jag misstänker starkt att hon drömmer om att koda fram ett ben. Tycker ändå hon smälter ganska bra in i gänget. Jag själv har hängt i ett fyra timmar långt möte. Så blir det lite när man lanserar helt nya funktioner och allt ska testas och kritiseras. Livet.

Efteråt promenerade jag och Milla Kalevagatan upp och mötte Niki och hans äldsta bror Trisse på ett glas. Trisse som bor i Malmö är en person man ska passa på att träffa när man får chansen. Vi tog en sväng till Nikis systers mans bar, Bar Con och slog oss ner på den nyöppnade terassen. För första gången på länge kändes luften nästan sommarvarm. Nu är det officiellt vår hörrni.

Milla och dev-teamet.Sandis och Linn (mina kollegor från svenska teamet) har åkt till vårt kontor i Ryssland som streamas i realtid. Hej Sandis! Hej Linn!Nu är vi hemma och ska laga middag. Jag ska även klippa podden och gå igenom morgondagens intervju. Spännis.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *