Podd

Rafael Donneriet

Veckans poddavsnitt är här. En (om jag får säga det själv) jääkligt rivig intervju med Rafael Donner. En bjussig och härlig människa som jag fick äran att ha som gäst i min podd. Vi pratar om alltifrån daddy issues, var Oscarsstayetten står till att skriva en bok, strypa tuppar i Nya Zeeland och att bli kär vid första ögonkastet. Jag hoppas att ni gillar det här avsnittet lika mycket som jag. Jag älskar det. Finns på Acast och Itunes.

 

2 Comments

  • Heidi Norrbygård

    Hallåj Lina, måste säga att jag diggar din podd. Har lyssnat på alla avsnitt hittills.

    Det är härligt att du pratar med personer man ”känner” (är själv finlandssvensk bosatt i Stockholm). Det känns väldigt avslappnat och ville bara påpeka att i podden med Rafael pratade han om ”landepaukka – bondröv” det heter ju förstås bonnläpp på svenska. Jag tyckte att detta avsnitt var det hittills bästa eftersom det blev väldigt personligt och spontant. Det behöver inte vara så lulligt och gulligt hela tiden.

    • Lina

      Wow tack Heidi! Vad glad jag blir! Har också tänkt på bonnläpp i efterhand. Ibland säger man saker i podden som får en i klippningsskedet att face-palma sig själv, just den biten är en av dem. Så kul att du gillar och att du har förstått att det kanske är det där ”inte så lulligt och gulligt” som jag i alla fall försöker sträva efter även om det är svinsvårt. Tack!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *