Jobb

Kontorsluncheriet

Idag hade vi ”Company lunch” här på kontoret. En månatlig tradition vi har sedan ett år tillbaka där vi äter tillsammans och lyssnar på några presentationer. Ett sätt att bli mätt samtidigt som man får koll på vad alla pysslar med. Idag serverades Pokebowls till huvudrätt och kladdkaka till efterrätt. Mycket gott men jag blev helt matt efteråt. Väldigt mycket mat. Tänker att jag snart ska skutta hemåt till hunden som fick stanna hemma idag. Det är nämligen ingen bra kombo att ha en matgalen oreange terrorist i samma utrymme som mängder mat. Slutar aldrig bra. Säg hej till Sonja och FannyUppdukat med en blandning av alla bord vi äger.Bowls!Bordssällskapet bestod bland annat av Fanny och Sara.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *