Helsingfors

Årets första terasseri

För första gången i år drack jag rosévin på en terass utan att frysa. Vi tog en AW på Löyly och skålade för våren. Sandis och jag har jobbat ihop sedan början av 2016 och hennes sambo är även bra kompis med Niki. Vi har alltid bra saker att prata om. Kom hem lite efter sex och åt gårdagens grekiska paj och kollade på hockey med Niki. Nu ska jag poddjobba lite (research) och dricka grönt te. Om ni inte har lyssnat på podden så är måndagar en väldigt bra dag för att göra just det. Ni hittar båda avsnitten på Acast och Itunes. Ha en fin kväll!

Sandis här hej! Här ville Milla gå hem och få sin middag. Hon har en inbyggd matklocka som meddelar när klockan är prick sex. Hon har väldigt svårt för sommar och vintertid.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *