Helg,  Helsingfors

Girls night outeriet

Körde in från Ingå igår och mötte upp Sabbe vid Ysin, men eftersom stället var smockfullt gick vi vidare till en liten bar på Roban istället. Tog oss ett glas och bollade podden lite, Sabbe har nämligen tagit på sig uppgiften att vara min producent. Hur bra? Någon att bolla saker med och som hjälper till att boka bra typer. Ja tack.

Hej hej Sabbe!

Förresten, det här huset var mitt hem under mina första finska år. Högst upp i huset av hörnet Georgsgatan/Nylandsgatan bodde jag i nästan två år och det var här jag skaffade Milla. Dianaparken var platsen där Milla fick träna på att kissa utomhus. Än idag gillar hunden Dianaparken mer än vad som är normalt.

Sen mötte vi upp Y på Lilla Roberts. Tog en snabb sväng till badrummet innan det var dags att gå vidare till..

Cockens treårs-party!!! (The Cock)

Där det böjds på öl och champagne!

Och ostron!!

Jag gillar egentligen inte ostron, men igår tänkte jag att det var dags att ge det en chans igen. Smålänningen i mig måste ju testa allt som är gratis, hehehhehehe (Ove Sundberg-skratt). Nej, men herregud. Den här gången var det faktiskt på riktigt gott. Som ett dopp i havet med rödlök på. Sen satt vi här och drack vin, pratade livet. Ni vet alltifrån livskriser, kärlek, dating, underlivet till det här med att starta eget. Myz.Sen gick vi upp en våning och dansade till stängning. En av de bättre kvällarna det här året.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.