Funderingar

Torsdagfunderingeriet

  • Någonting vi kanske inte pratar så mycket med varandra om är kvinnohälsa. Man kanske inte snackar så mycket om sina gynbesök. Helst inte alls. Jag tänker att man kanske borde prata mer om det. Till exempel har ingen jäkel någonsin förklarat för mig att badbomber inte är så najs för kvinnans nedre regioner. Eller att socker och choklad påverkar balansen åt det sämre hållet. Det är sånt man tydligen bara ska veta om. När vi ändå är inne på gynbesök så är mitt tips att ha klänning på sig. Då slipper man vandra runt i ett kalt rum som Kalle Anka.
  • Jag åkte fast för att tjuvåka spårvagn idag. Jag gjorde det faktiskt inte med flit. Mitt kort hade tydligen gått ut igår och jag hade glömt att fylla på det. Men de blåklädda damerna gav mig ingen böter. De påminde mig bara snällt om att ladda mitt kort. Annat är det med det svenska Skatteverket. Fick en påminnelsefaktura häromdagen om trängselavgift i Stockholm. Avgiften för denna ”påminnelse” var 500sek. Så allt som allt 540kr. Tack för den.
  • Om du inte vet vad du ska äta idag så köp pasta, buffalomozzarella, minitomater och basilika. Släng ihop kalaset med massa (obs viktigt) god olivolja, salt och peppar och ät.
  • Vintipset inför påskhelgen: Rött: PlanB Vitt: MudHouse Rosé: Stadlmann Skumpa: Perelada Brut Budgetbubblare: Le Grand Noir & Santa Helena Varietal Sauvignon Blanc Lyx: Zenato Ripassa Valpolicella

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.