Random

Gilla migeriet

Hej från kontoret. Tänkte bara meddela att jag numera har en poddsida på facebook som man jättegärna får likea (blir superglad). Klicka här. Yeyeyyeyeeyeeeeee. Hade lite svårt att välja bild för coverphoto så till slut tager man vad man haver. Bjöd in människor jag känner för att gilla sidan och känner mig så jobbig. På samma sätt som när jag satte länken till bloggen på facebook för något år sedan så skapar det en galen ångest. Tänker att jag måste bli lite bättre och lite modigare med att dela med mig på SoMes om den här podden ska få några lyssnare. Oh well.

Ska snart till frisören och bli vårigt blond igen. Är så trött på mitt hår att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Ni vet känslan när ingenting hjälper. Hur mycket dyra produkter man öser i så ser det ändå ut som en trött trasa.

Åter till podden. Poddkalaset släpps den här veckan. Har inte helt bestämt dag än. Kanske till och med idag. Varför inte.

2 Comments

  • Kugge

    Jee för podd! Och det där med att skapa sidor och bjuda in och hålla på – I feel you. Men ingen behöver ju faktiskt klicka gilla. Är helt upp till var och en själv. Däremot tycker jag att det är viktigt att säga ”hej hej, här finns jag” så folk har en CHANS att få reda på det. HEJA DU! 🙂

    • Lina

      Tack för din input. Kändes faktiskt himla mycket bättre efter den. Inte riktigt tänkt på det så tidigare men det är helt klart så man måste tänka. Man erbjuder bara, man tvingar inte. TACK KUGGE! <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *