Helg

Min helgeriet

Helgen var åt det där väldigt charmiga hållet. Ni vet när man inte varit i stan på några helger och glömt bort hur det är att promenera i butiker på en lördag. Fredagen kom jag i alla fall hem från jobbet relativt sent och sprang via matbutiken eftersom Y som äntligen kommit hem från sina månader i Sydostasien skulle komma på middag. Som tur kom jag på innan jag gick loss i köttdisken på Stocka att Y helt säkert blivit vegetarian efter sitt soliga yogaliv. Vilket även visade sig att så var fallet. Istället gjorde jag min semivegana paradrätt (la till halloumi) och serverade skumpa till det. Vi pratade loss sent in på kvällen (hade en hel del att ta igen).

En så fin vän!

 

Sen blev det lördag och jag tog en sväng på stan med Sabina. Spatserade runt i butiker utan att köpa något. Fikade på Café Esplanad och jag mådde nästa lite illa efter att slängt i mig den där enorma bullen. Diskuterade alltifrån Blondinbellas relation till sin nya kille (han får inte prata om något negativt) till karriären, det här med barn och andra saker nästan 30-åringar funderar på i livet.


När det blev kväll tog jag och Niki en Drivenow till Rödbergen för att bli bjudna på middag av Nikis bästis RSC.
Har ni inte testat Drivenow så gör det! Så smidigt att plocka upp en bil några meter från sin port, öppna den med sin app och köra den till destinationen och endast betala för körminuterna. Inga parkeringsavgifter, inga bensinkostnader. Smidigheten iklädd BMW-förpacking.

  Riki hade lagat älg med sin sous-vide-maskin. SÅ SJUKT GOTT! Något av det bättre jag ätit i mitt liv! Vill också ha en sådan magisk maskin!

Sen blev det söndag.

Frulle i sängen och sånt. Sen gjorde vi inte så mycket mer. Hängde med hunden och chillade.

Slut på helg. Häj!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *