Landet

Hundplågeriet

Vi tog en sovmorgon idag. Ja, eller försökte i alla fall. Milla tyckte bestämt att vi skulle vakna 07:00 och stod därför och trampade med sina tassar bredvid sängen för att få oss att vakna. Jag var gullig nog att låta henne gå ut och och därefter få mat. Tänkte att det skulle få henne att sova lite längre efteråt. Istället trampade hon bara ännu mer tass. Jag blev så irriterade att jag slängde ut henne ur sovrummet och stängde dörren. Där stod hon sen och pep. Ville att vi skulle vakna och göra något roligt. Nu har vi varit vakna ett tag, ätit frukost och det är dags för mig och den oreangea plågohunden att ta oss ut i skidspåret. Ska köra slut på henne, hoppas att hon blir så trött att hon bara vill sova resten av kvällen. Där har ni dagens mål.

Vi just nu. Jag i mitt rosa underställ med den där typen som jag just nu är lite irriterad på.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *