Helsingfors

Iseriet

En söndag så här i stan och vi gjorde nästan exakt samma sak som vi gör när vi är på landet. Vi hängde nämligen på isen i över tre timmar och bara vandrade runt och kastade boll med Milla. Nikis mamma kom även och gjorde oss sällskap en stund och tog med oss på kaffepaus. Det är så härligt när havet fryser till is och allt vatten blir som en extra stor stadspark. Hur man dessutom får se på sin omgivning från ett helt nytt perspektiv.

Vi är såklart medvetna om att isar också kan vara farliga. Därför går vi endast var andra människor redan går och experimenterar inte själva fram några nya rutter. I Ingå kollar vi alltid med våra lokala grannar innan vi sätter en tass på isen och har alltid med oss isdubbar. Man ska ha respekt för vatten och isar. Kom ihåg det.

När vi kom hem tog Niki ett bad och jag lagade pasta med räkor, chili, vitlök och tomat. SÅ gott. Nu ska vi se första avsnittet av tv-serien ”The good fight” som är en spinoff från ”The good wife” och handlar om karaktären Diane Lockhart. Kan knappast vara dåligt. Återkommer om saken. Ha en fin kväll!

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.