Listor

Höstlistan


Beskriv din höst med tre ord?

Ljus, familj och mys.

Vad var det bästa med sommaren?
Att Louie kom till världen och jag slutade vara höggravid.

Känner du dig klar med sommaren?
Både och. Som den badare jag är känner jag att jag gick miste om en favoritsyssla i och med att ja inte fick bada. Fick bada först i augusti och vi alla vet att augusti var mer höst än sommar i år. Men ska ju snart till Italien, så tänker leva badlivet varje dag i vår saltvattenpool.

Hur mådde du förra hösten?
Först mådde jag ganska bra. Började jobba två dagar i veckan och var peppad på det. Sen blev jag gravid och mådde ganska piss. Nygravid plus ansiktsmask i en metro var ingen härlig kombo. Illamåendet och tröttheten med en toddler och arbete var inte heller helt lätt. 

Vad är dina planer för hösten? 
Vara mammaledig med Louie och åka till Toscana. Bästa planerna.

Hur höstmyser du?
ÄLSKAR tända ljus med passion. Tycker även om grytor som puttrar i timmar, färgglada löv, krispig luft och rödvin.

Vad tittar du på?
Vad tittar jag inte på? Just nu ser jag på Nine Perfect Strangers, Zebrarummet, The morning show säsong 2, Scenes from a marriage och Bachelor. Snart börjar även nya säsongen av Succession. Gosh, can’t wait.


Finns det något du skulle vilja lära dig i höst?
SEO. Tänkte gå Jennifers kurs i något skede men kände att det blev lite för mycket det här hösten. Men nästa kurs, den ska jag gå.

Har du något klimatlöfte i höst?
Skulle vilja äta mindre kött och mycket mer grönt.

Hurdana miljögärningar vill du ha mer av i höst? 
Stora kraftiga lösningar på en global nivå. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *