Barn

Två saker varje småbarnsförälder borde äga

Bernie har varit hemma hela den här veckan från dagis. Förutom i onsdags då, då han hängde med sin farmor. I början av veckan var han bara lite snorig, men sen igår kväll är det hög feber och ännu mer snor som gäller. Usch, stackaren. Har vi sedan dagisstarten i våras klarat oss en hel månad utan sjukdom? Jag tror faktiskt inte det.

Tänkte därför berätta om två prylar som verkligenverkligenverkligen gör livet enklare som förälder till ett barn som åker på alla dagisflunssor.  Dagens temp på lilla B. Stackarn. Hur som. Alla familjer behöver en riktigt jäkla bra termometer. Det funkar superbra att stoppa en termometer i rumpan på ett spädbarn, men så fort dom börjar röra på sig är det dags att skaffa en ny lösning. Köpte den här örontermometern från Braun som är en testvinnare och som funkar perfekt. Man väljer ålder på barnet/personen och så möter termotern på en sekund genom örat. Älskar att man kan tempa på barn som sover. Annat är det med rumpan. Mycket nöjd ägare.Sen har vi den här jäkeln som min kära svägerska Hanna introducerade oss till. En nässug som man kopplar ihop med dammsugaren. SÅ BRA! Innan har man suttit där med en näsfrida och försökt suga ut snor med munnen samtidigt som man ska få in en kabel i en sprattlande toddlers näsa. Det går ju bara inte. Omöjligt. En Baby-vac som denna magiska uppfinning heter säljs på apotek och suger ut verkligen ALLT snor på en halv sekund. Så enkelt, smart och bra. Ett av dom bästa köpen vi gjort.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *