Helg

Weekend

Nu när den här lilla hobbybloggen är tillbaka så innebär det även att mina helguppdateringar gör en comeback. Kul tycker jag!
Vi har ju gått och blivit med en stor rund spegel på övervåningen, 110cm i diameter blir en perfekt selfiespegel. Hehe.  Hämtade äldsta barnet på dagis och handlade på hemvägen. Kom hem till vårt väldigt gröna hus strax efter fem (en timme i lekparken först såklart) och började pyssla inför kvällens middag.  Louie är oftast säkrast på köksön i nuläget. Annars är risken att han får en bil eller annat i ansiktet.  Tog en familjebild innan kvällens gäster gjorde entré.  Vi körde på en höstig 80-tals meny med kantarelltoast till förrätt (tricket är att sherry i såsen), boeuf bourguignon till huvudrätt och vitchokladpannakotta med blåbärsgrädde till efterrätt. Tack mamma för kantarellerna och blåbären.   Sen kom våra gäster E , P och deras lilla bebis.  Vi åt, drack vin och spelade spel långt in på småtimmarna. Kul med kompisar som också bor på ön.  Lördag förmiddag och jag mötte upp Fanny, Sonja, Pio och Linn på Flät no 14 för brunch. Jag hade med mig Louie och vi konstaterade att förra gången vi alla var på Flät no 14 tillsammans så hade jag med baby B. Tänker att nästa gång vi brunchar där tillsammans är det någon annans tur att ta med en ny bebis. Hehe.  På eftermiddagen rullade hela min lilla familj till Skatudden för att hänga med Nikis syster Hanna och alla Bernie och Louies kusiner. Fun fact: Min farfar är uppvuxen i det gröna huset på bilden.  Vi drack champagne och blev bjudna på middag. Sen dök även min svärmor upp och vi planerade Italien som vi alla åker till om en månad.  Rullade hem vid tiotiden och nattade om våra barn.

Söndagen blev bildlös. Jag cyklade på vår träningscykel och kollade på Million Dollar Listing New York, bokade en hyrbil för Italien och allmänt hängde med barnen. Slut på helg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *