Hem

Tredje advent och inflyttade i huset

I mörkret i måndags kväll fick vi äntligen nycklarna till huset. Klockan 09:00 morgonen därpå kom flyttfirman och en timme senare var hela lägenheten tömd och lastbilen körde femton minuter österut till vårt nya hem. Allt som allt tog hela flytten tre timmar, tack Eld. Lite på ett dygn senare var alla flyttlådor uppackade och vi var officiellt Tammelundare. I och med att huset var ganska smutsigt tog vi även in Freska onsdag morgon för att städa igenom hela huset. Allt kändes så mycket bättre efter det.

Några grejer är fortfarande lite oklara. Golvvärmen på entréplanet fungerar endast delvis. Inget som vi visste om tidigare. Hade några hantverkare här i torsdags som ska göra tvättstugan till en tvättstuga (ser ut som en tvättstuga men saknar avlopp för tvättmaskin). Killarna kikade även på golvvärmen och konstaterade att en elektriker skulle vara bra, så det är väl nästa grej på listan. Med risk för att göra en Jocke och Jonna tänker jag inte skriva allt för mycket mer om den biten. Men att!

Huset annars är verkligen rätt för oss. Vi saknar ännu en del möbler och vissa rum ska få färg och tapeter på väggarna. Har även frågat efter en offert på att byta ut kaklet i köket. Men ingenting är akut utan vi tar och renoverar lite i taget när vi hinner och kan. Det tar ju lite tid också att ha en ettåring i huset. Hehe.

Nåmen. Grattis till oss och vårt nya hem. Tror det här blir kalas!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.