Vardag

Tänder och ny chiclit

Godkväll! Den ofta så soliga och glada bebin har inte alls varit solig idag. En ny tand på G som spökar och i eftermiddags gjorde det att han nästan bytte personlighet. Så tog rådet om paracetamol som jag fått här (tack snäll läsare) och gav honom en dos. Sen blev han sig själv igen och har sovit i flera timmar nu utan uppvak. Otroligt. Vet dock inte hur ofta man får ge honom det där? Hemskt att det ska vara så plågsamt att få tänder. Usch, vill inte att han ska ha ont. Niki köpte även en salva men det verkar inte hjälpa alls. Har ni fler tandtips? Hit me.

Efter att tandkillen somnat för natten passade jag på att klippa gräset med en ny ljudbok i öronen. Min favorit-feel-good-författare har äntligen släppt en ny titel. Har nu nio timmar av lyssning framför mig de närmsta dagarna och sånt gör en glad.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *