Bröllop

Två dagar till brölliseriet

Igår skrev jag att jag inte hinner blogga den här veckan, men fick lite dåligt samvete på vägen så vi tar en kort uppdatering, men skippar minimöhippan eftersom det är lite för mycket att fixa. Hehe. Men jag lovar att den var bra. Återkommer till den senare. Men ja, min torsdag började sådär.

Känslan när man har så sjukt mycket och göra och så vaknar man upp förkyld. Sådär tack gud. Är det här för att vi skippar Jesus och gifter oss borgerligt? Nånej, inte ens jag är så vidskeplig. Började i alla fall morgonen med att ramla in på Ingås apotek med orden ”Rädda mig med var ni har!”. Femtio euro senare kändes det som om jag hade tillräckligt mycket knark för att bli arresterad för ”innehav”. Tog mig därefter till frisören, färgade hela håret kallt med lite bruna slingor i underhåret. Efter det har pappa och jag varit i Karis och shoppat enorma mängder, hämtat en släpvagn, haft möte med serveringspersonal, försökt printa grejer, gjort tidscheman. Nu dricker vi champagne och editerar saker.

Imorgon flyger alla in från Sverige, tälten, borden och stolarna anländer. Allt ska dekoreras och alla ska få sina sovplatser. Kylskåpen ska fyllas, champagnen ska kylas, skyltar ska upp och porslinen ska bäras ner. Imorgon är en dag som inte är en bra dag att vakna upp med mer förkylning. Hoppas champagne och tacos hjälper. Känns som en bra kombo.

En liten del av alla prylar för lördagen.  SysterMin farmors tygservetter

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *