Jobb

Todoeriet

Hej från kontoret. Jobbar härifrån idag eftersom jag tycker det kändes lite mer praktiskt att sprida ut mina två dagar på tre den här veckan. Har dessutom en del andra grejer jag behöver ta tag i idag så passar bra att vara i stan en sväng över dagen. Hämtar upp Niki vid fem och kör därefter ut till Ingå igen. Pendellivet har börjat.

Todo-listan för idag:

 • Svara på all den obesvarade mailen jag har. Opps.
 • Boka in tjejerna som ska servera
 • Lämna in läkarräkningar (de från privatvården) till Kela
 • Posta anmälan till den svenska röstlängden (vill kunna rösta i riksdagsvalet i höst)
 • Betala räkningar (det tråkigaste jag vet på hela jorden)
 • Skutta via H&M och köpa dukar till bröllopsmiddagen.
 • Fixa 30 stycken stolar (kanske delegerar detta till Niki)
 • Börja boka in gäster för podden (kolla med Iso H när han är tillbaka i studion)

Ja, och sen behöver jag såklart jobba en del också. Det var det.

3 Comments

  • Lina

   Hmm.. Jag vet inte. Har aldrig testat utan har hittills spelat in alting i Rähinäs studio. Kan kolla med Henka om han har någon mikrofon som jag kan använda för distanseriet. Hur brukar du göra? Skype? Tänker att det är du som är experten på det här området 😀

   • Peppe

    Tänker att hälften av alla poddare gör så. Den ena spelar in på mikrofon eller i studio och den andra gör samma sak på annan ort. Sen ringer man upp varandra och pratar som vanligt. Ljudet går alltså inte in/på band genom skype/facetime utan genom mikrofonen. Lätt som en plätt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *