USA2018

Empire state of me

Dagen. Ja, den började med att besöka B&H photo för att plocka ut mitt nya objektiv. Yeeeeeeee. Lyckan, glädjen i att ha ett nytt objektiv var töntigt härlig. Sen blev det Empire State Building, High Lines, Meat Packing, Brooklyn bridge, Dumbo, Brooklyn downtown och sedan hem igen. Hej 30.000 steg igen. Tänk att vi gått nästan tio mil under de här dagarna. Inte konstigt att mina fötter gör så sjukt ont och att Niki inte får av sin förlovningsring. Svullen, svullnare, vi.

Nu kommer en till bildbomd. Jag fattar att det kanske inte är så roligt innehåll för alla. På samma sätt som att jag själv har lite svårt för resebloggar förmodligen av samma anledning som att andra människors semesterbilder är mindre givande att titta på. Jag gillar vardag som innehåll. Men att, just nu är det här min vardag.

Imorgon ska vi vakna tidigt och flyga till SFO. Blir så roligt.

    

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *