Jobb

Bonuswayeriet

Igår lanserades en ny funktion på Bonusway som jag jobbat med hela våren. Wiho! Numera är Bonusway inte bara Robin Hood inom e-commerce utan även en inspirations-plattform. Tänk er lite som pinterest fast med riktiga produkter. Så jag kan bygga upp teman tex landet, sovrummet 2.0, tärnklänningar, sommaroutfits. Sen kan man följa andra som man tycker är bra på att bygga inspirerande kollage. Från och med nu har du en egen profil på Bonusway. Så kul! Gå in och kika på min profil och kolla in alla klänningar jag sparat till mina bridesmaids eller mina favoritprodukter. Här finns allt. Vill du själv skapa teman i din profil tycker du bara i pluset nere till höger och skapar. Du kan även spara mina produkter i dina egna teman. Testa och se vad du tycker!


Ps. det hör är inget samarbete. Jag får bara betalt i form av lön 🙂
Vill du se vad Michaela Forni skrivit om det hela så kan du göra det HÄR. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *