Bröllop

Brölliseriet

Igår träffade jag och Niki vår catering-kung Tinis för planering inför vårt bröllop. Vi drack lite vin och diskuterade menyer, upplägg, färger, blommor, viner, servetter, glas, snaps och mycket mycket mer. Även om vårt bröllop är för nästa år är det bra att vara ute i god tid. Få en koll på budgeten från början så att vi inte får en chock mitt i allt känns ändå som en vettig grej.

Jag har den senaste tiden känt mig så opepp på allt med bröllop. Har bra velat vandra in i magistraten och få det hela överstökat, snabbt och effektivt. Men sen så vet jag innerst inne att både jag och Niki är partyälskare. Skulle vi skippa vårt livs party skulle vi ångra oss. Vi vill ha en fest för alla våra vänner. En avslappnad, rolig fest med massa konstigheter. Menyn blev verkligen inte en klassisk bröllopsmeny utan något helt annat. Tror det blir bra. Än så länge är vi överens om att vi skippar buffé och kör all in bordsservering, fyra rätters och ingen bröllopstårta. Ingen av oss gillar tårta och båda tycker att det där med att skära upp en tårtbit tillsammans känns lite lame. Ja, eller det passar inte oss. Vi kommer inte heller att ha ett honnörsbord och sitta ensamma eller för den delen på rad med våra föräldrar. Vi sitter vid ett vanligt bord som vanliga människor. Tror det blir kalas.

Men ja, efter igår var det första gången på flera månader jag kände mig pepp på bröllop igen. Kul!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *