Humlan

Droneriet

Som ägare till en liten Humla läser man väderleksrapporterna på ett helt annat sätt. Är det soligt blir bilderna roligare, är det svinkallt klagar batterierna och blåser det, är det kört. Hård vind får man vara väldigt försiktig med, kanske bara skicka upp Humlan lite lätt. Som högst någon meter, annars blåser Humlan iväg. Dessutom får man räkna med att även om det inte blåser så mycket nere på marken kan det vara vindbyar högre upp. Därför är kvällar oftast bättre än mitt på dagen. Ikväll slängde jag upp Humlan vid Borgbacken (en av mina roligare grannar) för att få lite fina solnedgångar. Men tio meter upp blåste det rejält så det var bara att landa och gå hem igen. Skulle vilja flyga över nöjesparken och ta lite bilder rakt uppifrån. Nytt försök imorgon igen.

Nu pasta utan sallad (toppade med lite trött persilja to make it look fashion) och ett avsnitt av TV-serien Unreal. Började kolla på säsong ett under helgen och är helt fast. En TV-serie från 2015 som handlar om teamet bakom en dating-realityshow. Hemska producenter, hemsk Bachelor, hemska människor överlag och jäkligt mycket drama. Älskar den!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *