Helg

Mot Hangöeriet

 

Hej från bilen. Vi är på väg mot Hangö och Nikis syster Hanna, hennes man Andu och deras två små barn E och D. För lite mer än ett år sedan köpte de en vindsvåning i centrala Hangö och vi har bara varit där en gång sedan dess. Så på tiden med ett nytt besök. Förra gången var det sommar, soligt och Hangöregatta. Den här gången är det lite annat väder men vad gör det? Påsk i Hangö känns som ett vinnande koncept.

Vi försökte även att komma på ett aprilskämt som vi kunde luras lite med. Men det verkar som att fantasin inte var helt på topp idag. Inga bra skämt här inte. Mitt favoritskämt all time high var när finska polisen skrev att de utbildat 240 stycken polismåsar som numera skulle ”patrullera” i stan. Till nyheten att de photoshopat en mås med polisväst och Gopro på huvudet. GENIALISKT!

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *