Podd

PODDEN ÄR HÄRERIET

S01E01 av Lineriet är äntligen här. En intervjupodcast där jag träffar härliga framgångsrika finlandssvenskar och snickesnackar livet. I premiäravsnittet får ni träffa Janne Strang. Ett samtal om alltifrån att få sparken, hitta tillbaka till någonting nytt, bli vräkt, få barn två gånger om, till känslor för Helsingfors spårvagnslinjer. Produceras av Wecast.

Ni måste lyssna. Om ni hatar det så behöver ni såklart inte lyssna mer än ett avsnitt. Blir i alla fall superduperlycklig om du vågar ge det en chans. Jag är varken journalist eller har en särskilt bra ljudröst med det gick bra ändå (även om klippandet kanske inte var lika enkelt som jag tänkt mig). Har förmånen att få göra detta tillsammans med Wecast. Har alltså tillgång till Rähinäs studio och ljudgeniet Iso H. Klippandet står jag för själv och jag lovar att bli bättre för varje avsnitt. Ibland måste man våga testa på något nytt här i livet och det här är mitt sätt att vara lite modig. PUSS PÅ ER!

Podden finns där poddar finns.
Om du inte vet var det är kan du alltid trycka HÄR, då hamnar du hos Acast. WieWie!

Ps. Är liiiite nervös över vad ni ska tycka. Ni får gärna kommentera under vad ni tycker. Lovar att all kritik är bra kritik för sådana nybörjare som jag. Hej!

 

Edit: Musikjinglet är för högt. Förlåt. Ds. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.