Random

Tre

  • Har åkt på en ordentlig förkylning. Ni vet den där värsta sorten då man inte kan andas och är totalt energilös. Har legat nedbäddad med skräp-tv i sängen och knappt klarat att gå ut med hunden. Niki beskrev mitt utseende som Kung Theoden innan Gandalf kommit och räddat honom. Fint med komplimanger när man mår sådär.

 

  • Såg HBO dokumentären om Elizabeth Holmes och Theranos. Kanske något av det sjukaste Silicon Valley varit med om? Otroligt sevärd dokumentär och så intressant att se hur ”ledare” brandar sig själv och hur långt man egentligen kan komma genom att bara snacka. Är dock livrädd för hennes ögon? Hon blinkar inte en enda gång.

 

  • Har ni märkt att VOI har kommit till Finland? Nu kan du åka elscooter vart du vill i stan. Eller ja, de har missat största delarna av Berghäll som användningsområde men det lär nog bara vara en tidsfråga innan det ändrar sig. Med tanke på vilken brist det brukar vara på citycyklar här lär efterfrågan vara ganska hög. Alltid roligt med nya roliga tjänster. Micro mobility känns som ett vettigt komplement till lokaltrafiken och cyklarna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.