Random

Vecka 39eriet

Jaha, jaha. Måndag här och jag kom hem trött som bara den från jobbet och slängde mig i soffan. Orkade inte ens gå på långpromenad med Milla, utan tog en halvtimme med frisbeen istället för att pressa ur lite energi ur hunderiet. Jag har en dramatisk vecka framför mig, men jag känner mig lugn och förvånansvärt glad. Som om jag har koll på läget och som om alla alternativ är bra.

Börjar även spela in podden igen den här veckan och ska ta tag i researchen imorgon när jag är lite piggare. Kul ju! Har även företagsidéer på gång och pendlar mellan skräck, förtjusning och skräckblandad förtjusning. För att lugna ner mig lite knarkar jag extrema mängder information om ämnet. Printade ut en 80-sidors guide på jobbet (förlåt) som jag nu sitter och stryker olika färger i. Planerar även att åka på kickoff till Ingå och räta ut alla frågetecken till utropstecken. Men ja, skräck och glädje. Allt i ett.

Tänker att det här har varit ett så dramatiskt år att man lika gärna kan kasta in en dos drama till. Right?

Idag fyller dessutom min storebror år! Grattis Micke på din dag!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.