Bröllop

Porträttbilderiet

Hejsan Svejsan alla tisdagsfirare (tänker att det hade varit min öppningsfras som youtuber). Vi har fått alla våra porträttbilder från vår fotograf Emilia och här kommer delar av dem. Tanken är väl att man ska använda någon som tackkort och kanske printa ut någon större att ha på väggen? Har lite svårt att bestämma oss för vad vi gillar bäst så tänker att vi kanske kan ta hjälp av er? Jag gillar mest den första och den första av de från badbryggan.

Vi skrattade ganska mycket under den här fotosessionen eftersom vi är så ovana att göra så ostiga grejer. Ibland protesterade vi högljutt åt stackars höggravida Emilias direktioner. Hon som bara försökte göra sitt jobb och så råkade hon ut för två fnissiga galningar som var höga på livet. Förlåt för det Emilia.

Vilka tycker ni mest om?

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.