Helg

När det skiter sigeriet

Hej hörrni! Igår var jag glad. Tyckte att jag och Niki hade kommit på en grymt kul grej att göra i slutet av veckan. Var så peppad igår. Drack champagne i soffan och bara hade det så där himla bra som vi har det. Idag hände det ganska mycket grejer på min arbetsplats som gjorde att min första semesterdag fick lite av en jäkligt mörk utveckling. Man kan säga så här utan att säga för mycket. Det är inte bra just nu, och jag vet inte när det blir bra igen. Så jag är jäkligt ledsen, besviken och ärligt talat ganska förstörd.

Men hej. Jag ska till New York imorgon tillsammans med mannen i mitt liv. Vi ska fira varandra längs med New Yorks gator. Bo på ett härligt litet budgethotell på trettionioende gatan och picknicka i central park. Ha roligt tillsammans och bara promenera och se saker. Så, jag måste rycka upp mig. Tänka att det här som nu hänt inte får förstöra mina tre veckor i USA utan försöka bryta ihop och gå vidare.

På lördag möts vi även upp i San Fransisco med hela min familj. Känner att det är egentligen precis vad jag behöver. Favoriter som ger en bra kramar.

Men min helg så här i bilder kommer här och nu. För att se livet lite från den ljusa sidan.

På torsdagen satt jag och Linn utanför Sturegallerian och drack vitt vin och åt Toastskagen. Linn spotade fyra kändisar under den här timmen. Hon var så nöjd, så nöjd. Sen gick vi på fest på Humlegårdsgatan. Dagen efter var det fredag och vi promenerade från vårt Haymarket till Arlanda Express. 

På Helsingfors-Vanda tog vi en DriveNow och körde hem. Bästa tjänsten någonsin. Vill ni också köra bil semigratis (billigt i alla fall och smidigt) till flygplatsen så ska ni bli medlemmar HÄÄÄÄR. Efter att jag landat hemma och varit ute med Milla tog jag mig till min svågers restaurang Story i Saluhallen på fyra-årsparty. Tänk att det härliga stället är bara lite yngre än mitt och Nikis förhållande. Mys ju. Här drack jag rosé, åt hamburgare och hängde med min andra familj. Titta där har vi killen som är känd för sina kinder. Cheekeriet.Tänk att Nikis syskonbarn finns i den här storleken. Fjorton till myndiga. 

Jag och den bästa av svägisar gick därefter hem till min svärmor på Skatudden.Sen blev det lördag och Nikis äldsta systers dotter tog studenten. Så jag tog mina rosa klackar till Grankulla.

Spelade Beerpong med Nikis familj. Gick inte alls bra för mitt lag.Jag hade en ny klänning från Lindex. Jag och min fina svägis Hanna. Så jäkla bra person. Hanna och jag hamnade på Holiday där vi dansade till fyra på morgonen. Lite oklart vems huvud som är med i bilden. Men fint ändå ju.På söndagen hängde jag med Milla i Råholmens hundpark och solade och simmade. Det var bara jag och Mils och typ 100 andra hundar. Galet men mysigt.

Milla tog med sig en souvenir hem. Fin pinne ändå, Sen drack jag och Niki champagne och planerade livet. Ja, det var innan hur mycket jag visste hur mycket den här måndagen skulle suga.
Puss på er.

4 Comments

 • Smul

  Fan också :(( Kan kanske ana vad det rör sig om <3 Försök ha tre gudomliga veckor i USA, ni kommer ha en så drömmigt resa har jag på känn!!

  • Lina

   Tack! Ska verkligen se till att njuta och ha roligt. Livet löser ju sig och man ångrar aldrig en resa. Eller hur? <3

 • Peppe

  Ojojoj, hoppas att skiten löser sig! Äh, du vet vad jag menar. Inte bokstavligen. och ta väl hand om Kalifornien medan vi är borta!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.