Random

Omegeriet

Hej från kontoret. Sitter här med Linn och har högläsning ur diverse facebook-grupper. Alltid intressant med människor som skriver att ”Jag har så, ont kan knappt gå, vad ska jag göra?” Som om facebookgrupper kan ge en bra bedömning? Hur skulle det vara med att besöka en läkare? Hur tänker ni? Om ni har skadat er eller råkat ut för en sjukdom, går ni då till en facebook-grupp och frågar om råd? Är det inte jättekonstigt?

Oh well. Idag har jag även skuttat en sväng med Niki på stan. Kollade på smokings på Suitsupply och så blev Niki med en vintage Omega. En sådan fredag. Nu ska jag snabbt hem och gå ut med Milla och efter det ska jag till Ylvas takterass och dricka rosé. Woop!

Min kollega Aysenurs tröja är så söt. H&Ms barnavdelning.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.