Helsingforseriet

Kristi flygeriet

Jesus flög och vi hängde i Brunnsparken större delen av dagen tillsammans med vänner. Lite kul att Brunnsparken tidigare fungerat lite som vår egen trädgård men efter flytten från Ullis är vi nästan aldrig där. Vi har fått nya trädgårdar. Lite bakfulla hängde vi i parken med stort B och pratade ekonomi och politik. Ni vet, alltifrån inflation, Venezuelas status, Donald Trump till arbetslösheten i diverse länder. Smalltalk.

Nu är jag och Niki hemma. Ätit rester, städat undan och nu tittar vi på Netflix serien The Rain i soffan. Så jäkla bra serie. Älskar alla typer av berättelser där jorden går under. I det här fallet sprids ett virus med regnet och alla dör. Ja alla, utom de som är under tak. Snygg, välgjord och bra serie. Dagens tips.

   

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.