Korpo

Superiet

Kanske en av de vackrare av kvällar jag upplevt här i Korpo. Släpade fram sup-brädan från vinterförvaringen och tog mig ut på havet tillsammans med Milla. Supade runt på det spegelblanka havet tills mina fötter tappade all känsel. Bara den grejen att det ligger kvar en del is och snö på andra sidan viken säger väl en del om temperaturen i vattnet. Inte direkt medelhavet här inte. Men fy vad fint det är här. Den här sommaren ska min familj få hälsa på här. Träffa på en annan del av Finlands skärgård än den i Ingå som vi är så vana vid. Nu har jag och Niki ändå varit tillsammans i mer än fyra år och varit förlovade sedan tolfte september. På tiden att minfamilj får uppleva Nikis familjs skärgårdspärla.

 Kvällens middag ville nästan brinna upp. Lite bränd men god.  

Niki i sina Norsen-kläder från 2008 och vår semistabila lånebåt. Hoppas den tar oss hem också. Båten alltså.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.