Random

Back to basiceriet

Godmorgon. Jag är fortfarande inte helt på topp, men mår ändå bättre än igår. Jag ska snabbt in till kontoret på ett möte och för att hålla en presentation på företagets månadslunch. Ska inte prata nära någon, inte hosta på någon, snabbt in, snabbt ut och överösa händerna med handsprit.

Jag är verkligen en av dem som avskyr när människor går sjuka till jobbet. Hostar, smittar och skakar hand med folk. Inte okej. Har därför jäkligt svårt att vara en av dem idag. Men jag lovar. Jag kommer att stå långt ifrån alla, prata om vad jag pysslar med och därefter åka hem igen. Kommer till och med ta bilen till jobbet bara för att göra livet lite enklare och snabbare.

Resten av veckan är ganska lugn. Räknar med att vara tillbaka som en normal människa imorgon så att jag klarar av att hålla i kvällens bokklubb. På fredag har jag poddinspelning på Rähinä och därefter åker jag och Niki till landet tillsammans med Nikis mamma för en lugn helg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.